24 Haziran 2013 Pazartesi

Aamir Khan'ın Delhi Belly'si televizyonlarda..!

Aamir Khan Delhi Belly filmini televizyona uyarlamayı kabul etti! Aktör 2 yıldır filmin tvye düzenlenmesini reddediyordu.



        Son of Sardaar , Jab Tak Hain Jaan gibi geçen yıl yayınlanan filmler bile televizyon prömiyerlerini yapmışken 2011 yapımlı Aamir Khan'ın Delhi Belly'si Tv kanallarında gösterilmiyordu çünkü yapımcı ve aktör olan Khan filmi kesmeyi reddediyordu.
Küfürlü bazı kelimeler ve açık sahneler barındıran film ev izleyicileri için izleyici-dostu haline gelemedi. Aamir hiçbirşeyi değiştirmemek üzerinde ısrarcıydı bu yüzden uydu hakları satılamadı ama şuan kabul etti.
        
Delhi Belly A sertifikasına sahip. Bu tarz filmlerin yayınları gece geç saatlerde olduğundan ve kısıtlı sayıda izleyiciye sahip olacağından yüksek bir fiyat biçilmedi.
Aamir'e  filmin TV için biraz yumuşatılması gerektiği söylendi ama o bir tek küfürlü diyalogu bile silmemekte ısrar etmişti. Ama sonunda 15  crore rupee için Sahara'ya satıldı.

        İçeriden hernasılsa filmin gecikmesinin yetişkin içerik barındırması değil de müzakere fiyatı olduğu söyleniyor. "Aamir ve Abhinav Deo aile izleyicilerine uygun tonda uydu yayın için Delhi Belly'e ayrı bir kesim yaptılar. Bazı şiddet sahneleri ve diyaloglar kesildi yada tamamen aile izleyicilerine uygun hale gelecek şekilde değiştirildi. Dublaj sırasında kendi düzenlemelerini yaptılar. Delhi Belly'nin düzenlenmiş versiyonu artık televizyonlarda yayınlanacak. Tabiki bu durum Hindistan'la sınırlı. Umarız yakın zamanda Türkiye televizyonlarında da rahatlıkla izleyebiliriz.

you can find the original link here!
Çeviri: ilknur

Related Posts

Aamir Khan'ın Delhi Belly'si televizyonlarda..!
4/ 5
Oleh

1 yorum:

25 Haziran 2013 22:46 delete

Ben bu filmi Aamir'e hiç yakıştıramıyorum.. Yapımcı olması bile kötüyken bide filmin sonunda rol alması beni çok üzdü.. :((

Reply
avatar