22 Haziran 2013 Cumartesi

Kiran Rao: Aamir Khan ile asla rekabete girmem !



Kocasının yapımcı-yonetmen veya oyuncu olması Kıran Rao'nun onunla rekabete gırmesıne sebeb olmayacagını belirten Kiran Rao ; Sanatsal ve farklı filmlerde yer almak istediğinin altını çiziyor.

Aamir Khan  Taare Zameen Par, Ghajini ve onun en buyuk basarı 3 Idiots gibi filmleri ile cicili bicili şehirde en büyük ticari yıldızlarından biri olarak bilinir. Actor sadece olağan filmlerde yapmanın dışında tıcarı kaygısı olmayan farklı projelerı de ele alıyor. O bir Midas dokunuşu olan  ve 2010 önemli bir ticari kaygısı olmayan komik hiciv yapısı kuvvetlı fılmı  Peepli Life 'ı seyırcılere sundu. Fazla bir beklentiye girmediği yapımda dahi Actor populerlığını ve başarısını korumaya devam ettirdi.


Kiran Rao : Aamir Khan'ın belli etmese bile fılmlerınde mutlaka rekabetçi olduğunu  dıle getırıyor.Ve ekliyor;

'' Benım amacım herkesten farklı tıcarı kaygı barındırmayan fılmler ve senaryolar yapmak''

Kiran Rao'ya göre Hint film endüstrisinde ki yıldız sistemi değişiyor ve bu durumdan yonetmen olarak kendısının de mutlu oldugunu belırtıyor
 

Aamir Khan'ın gişe kaygısı gütmeden yapımcılığını yaptığı '' Dhoni Ghat '' sonra hangı yapımlarda yer alacagı sorulan Rao : Açıkca bilmediğini ama kendısıı ıcın onemlı olanın heyecanlandıran fılmlerde yer almak ıstedıgını belırten yonetmen Aamir Khan'ı yargılayacak deneyımı olmadıgını da eklıyor.


orjinal link

Related Posts

Kiran Rao: Aamir Khan ile asla rekabete girmem !
4/ 5
Oleh

3 yorum

Adsız
22 Haziran 2013 04:13 delete

ee tabii mecbuur be kiran insan anlamsız filmler yapınca açıklaması ''ticari amaç gütmemek'' oluyor değil mi..

Reply
avatar
Adsız
23 Haziran 2013 23:57 delete

Helal sanaaa ;) anlamiyorum hic anlamsiz filmleri, yapanlarida sevmiyorum. anlamsiz olduklari icinde izlemiyorum hic demesinler sanatsal film bik bik bik diye bu halki onemsesinler biraz seninle ilk okul mezunu kadin ayni seviyede mi saniyorsun da sanatsal filmler yapiyorsun sen tek kesime film yapmis oluyorsun herkesi ilgilendiren degil.

Reply
avatar
25 Temmuz 2013 03:09 delete Bu yorum yazar tarafından silindi.
avatar