5 Mayıs 2013 Pazar

Aamir'in hayran olduğu aktör: Dilip Kumar


Aamir yakın zamanda Hint basınına efsanevi aktör Dilip Kumar'ın Aamir Khan'ın rol modeli olduğunu ve kendisine Kumar'ın büyük etkisi olduğunu açıkladı.

"Dilipji benim en sevdiğim aktördür ; ben onun büyük bir hayranıyım. O beni çok etkilemiştir. keşke onunla çalışabilme şansına sahip olsam. hayatımda onun etkisi çok büyüktür. onun işlerini görmüş olmak bana çok şey öğretti. o  sahip olduğumuz en üst ve en büyük aktör" dedi.
Aamir yakın zamanda Bollywood'a övgü için yapılan Bombay Talkies'in unvan şarkısında görüldü. video çekimi deneyiminden bahsederken " şarkıyı yapmak ve parçası olmak çok eğlenceliydi. Bombay Talkies'de bu tür yetenekli insanların yanına olmak çok güzel bir duygu. Bence bunda (şarkıda) olmayı kaçıran birçok kişi (ünlü) var.
2013 Hint sinemasının yüzüncü yılını kutlamakla birlikte Juhi Chawla ile birlikte başrollerini paylaştığı Qayamat Se Qayamat Tak filminin de (ki Aamir'in ortaya çıktığı filmdir) 25inci yılını kutluyor." sektörde 25inci yılımı kutlamam sinemamızın 100üncü yılı ile aynı zamanda olması büyük tesadüf ve bu kendimi daha özel hissetmeme neden oluyor " dedi Aamir.
Çeviri : ilknur 

Related Posts

Aamir'in hayran olduğu aktör: Dilip Kumar
4/ 5
Oleh