4 Mayıs 2013 Cumartesi

Aamir Büyüdüğü evden taşınmayı düşünüyor.


Bandra SoBoya karşı bir starını daha kaybedebilir. Büyüyen bebeğiyle birlikte Aamir Khan daha büyük bir eve taşınmayı planlıyor. Bandra nın içi ve etrafı onun ilgisini çekmiyor, aktör Parel ve Worli'ye odaklanmış durumda.


kaynaklara göre, aktör SoBoda 5 BHK dubleks bir eve bakınıyor ve personeli çeşitli üreticiler ile görüşmede.  o aynı zamanda tüm katı da satın alarak iki evi bir dubleks haline getirebilir de.
Aamir şuana kadar batı Bandra'da iki daireye sahip. o ve Kiran marinada 3BHKlik apartmanlarında yaşıyorken kardeşi ise 2BHK bir dairede yaşıyor Bella Vista'da. " onun daha fazla alana ihtiyacı var ve Bandrada kalmak isterdi. o aslında yüksek bir binada bir çatı katına bakınıyor  ama şuan değil." ayrıca " iki aylık süreç boyunca isteğine uygun bir yer bulamadı, bu yüzden SoBoya taşınmayı uygun buldu. ve şimdi aşağı Parel yada yukarı Worli'yi düşünüyor, her nasılsa zaaten buna karar vermek zaman alacak." diye ekledi kaynağımız.
ilginçtir yakın bir kaynak farklı bir hikaye anlattı : " son 4-5 aydır Aamir çeşitli evlere baktı ve şimdi görünen o ki hoşlandığı bir yer buldu. sadece eşi , yardımcısı ve birkaç yakın arkadaşı yeri biliyor."
anlaşma imzalandıktan sonra eşyaları ve nadir aile fotoğrafları, eski film kostümleri sayısız ödül ve hayran mektupları gibi hayatının büyük bir çoğunluğunu geçirdiği evde olan diğer hatıraları toplamak Aamir için biraz zaman alacak. Aktör Dhoom 3 için çekimlerle meşgulken bu taşınma olayı Kiran sorumluluğunda olacak görünüyor.
ilginçtir ki büyüdükleri apartmanlarda yaşayan Aamir ve Salman  taşınıyorlar. Sallu Batı Bandrada bir bina yaptırıyor.



 Çeviri : İlknur

Related Posts

Aamir Büyüdüğü evden taşınmayı düşünüyor.
4/ 5
Oleh