7 Aralık 2013 Cumartesi

Aamir Khan Türkiye'deki Hayranlarını Unutmadı.

Daha önce Dhoom 3 filminin twitter üzerinden "ReleaseDhoom3InTurkey" tagı ile dünya trend topic listesine girmesi tüm Hindistan ve Dhoom 3 film yapımcılarının dikkatini çekmişti. Türkiye'den beklemedik bir ilgi gören film bazı medya organlarında haber bile oldu. Ülkemizdeki Aamir Khan fanlarının organize olarak böyle bir girişimde bulunması ünlü yıldız Aamir Khan'ın da dikkatinden kaçmamış.

Geçtiğimiz günlerde bir medya organına röportaj veren Aamir Khan görüşmede Türk hayranlarının Dhoom 3 filminin Türkiye'de de yayına girmesi için ısrar ettiklerini ve bu durumu yapımcı kuruluş YRF'e bildirdiğini söyledi. Bu haberi röportajı yapan medya mensubu Faridoon Shahryar Twitter hesabı üzerinden verdi.


Faridoon bu tweetinde Aamir Khan'ın Türkiye'deki hayranlarının Dhoom 3 filmini kendi ülkelerinde de izlemek istediklerini bu durumu Yrf yapımcılığa bildirdiğini belirtti.

Bu röportajda verdiği demeçle Türkiye yayın tarihi yılan hikayesine dönen Dhoom 3 filminin yavaş yavaş kesinleştiğini söyleyebiliriz. Yakın bir zamanda ülkemizde de görme şansına sahip olacağımızı düşündüğümüz Dhoom 3 filmini merakla bekliyoruz. Bu filmin ülkemize gelmesi için yoğun çaba harcayan Aamir Khan fanlarını tebrik ediyoruz. Darısı diğer aktörlerin Türk fanlarının başına.


Related Posts

Aamir Khan Türkiye'deki Hayranlarını Unutmadı.
4/ 5
Oleh

2 yorum

Adsız
9 Aralık 2013 17:53 delete

bence harika bişey <3 <3 <3

Reply
avatar
Adsız
17 Aralık 2013 15:18 delete

hihihi çok iyi ya :))

Reply
avatar