18 Mayıs 2013 Cumartesi

Katrina Kaif'in yeni hocası Aamir Khan!



Aamir Khan parçası olduğu her filmin yönetmenine ve yapımcısına verdiği bilgiler ile tanınır. Genellikler verdiği öneriler de inanılmaz olur film için.
Şimdi öyle görünüyor ki Dhoom3te Aamir Khan ile çalışan  Katrina Kaif , büyük yıldızdan birşeyler öğreniyor.
Eğer dedikodular doğru işe Katrina KAif yakında ekranda olacak Dhoom3 filmi için sportif görünüşüne birşeyler ekleyecek.
"Katrin yakında çıkacak film için yeni ve gösterişli bir görünüşe sahip olmaya çalışıyor.Aslında o zaten ekranda hep güzel görünüyor, bu yüzden görünüşü için çok uğraşmadı. Şimdi en iyi görünmek için ekstra efor sarfediyor. O kendini sadece filmler için değil aynı zamanda halkın önünde bir marka yaratmak içn de şekillendiriyor." Katrina'ya yakın bi kaynaktan alıntı.
Ancak filmde Katrina Kaif'in aktrobatik hareketler sergilemeyi reddettiği ve dublör istediği söylendi. Ancak geçenlerde yayınlanan birkaç fotoğrafta diva hünerlerini gösteriyordu.
Ek Tha Tiger'da harika hareketleri gösterdikten sonra herkes Katrina Kaif'ten bir adım öne geçip Dhoom3e daha ölümcül şeyler yapmasını bekliyor. Katrina Kaif , Dhoom serisinin üçüncü sürümünde Aishwarya Rai ve Priyanka Chopra'yı geçecek gibi görünüyor.


Dhoom3 fotoğrafları :

Çeviri: ilknur

Related Posts

Katrina Kaif'in yeni hocası Aamir Khan!
4/ 5
Oleh

4 yorum

Adsız
4 Temmuz 2013 23:13 delete

ya Katrina kaife daha yakışıklı biri partner olarak neolurr bi zahmet yhaaa !! MESELA ÇAĞATAY ULUSOY onla çok yakışırlar...

Reply
avatar
Adsız
4 Temmuz 2013 23:14 delete

Kızın sevgilileride iğrenç ıykkk :(

Reply
avatar
Adsız
17 Ekim 2013 14:59 delete

manyakmisiniz lan aamir han gayet yakisikli bence

Reply
avatar
Adsız
5 Temmuz 2014 18:10 delete

:D :D ne içtiysen aynısından bende istiyorum baya kafa yapmış :D

Reply
avatar