22 Mayıs 2013 Çarşamba

"Aamir filmi çok beğendi"Kiran Rao.


Ship of Theseus filmine destek veren yönetmen Kiran Rao aktör-yapımcı eşi Aamir Khan'dan reklam çalışmaları için ipuçları aldı.

Kiran Rao yaza-yönetmen Anand Gandhi'nin yeni filmi Ship of Theseus'u sunacak.
"Aamir Khan filmi sevdi ve zaman zaman ondan öneriler aldık. o birnevi filme dışardan destek gibi. Filmin biraz daha beslenmesi gerektiğini düşünüyor. özel ilgi ve büyümesi için de zaman verilmeli." dedi.
Aamir aynı zamanda filmin posterini de beğendi.  Yapımcıların eksi posterleri muhafaza etmeleri de onun önerisi ile oldu aslında.
"Ben bir sunucuyum, bu film için desteğimi verdim. bu film ile yapımcılığa başladım. aynı zamanda kendi bayrağımı taşıyayım gibi bir endişem yok. Aamir Khan Prodüksiyondan ayrılmayacağım ve onlar için film yöneteceğim. şimdilik yapımcı olma niyetim yok" dedi.
Kiran benzersiz reklam stratejisi de deniyor. strateji filmin sadece televizyonda değil online olarak da tanıtılması yönünde. dijital basının geleceğin anahtarı olduğunu ve ilerlemenin doğru yolu olduğunu düşünüyor.
"Dijital.. Online ortam gittikçe büyüyor. Filmin de zamanla büyümesi gerekiyor. Bzim amacımız şimdiden büyük filmler ile yarışmak değil. daha iyi bir yol olan çevrimiçi reklam hakkında özel planlarımız var.
Film birkaç festivalde gösterilecek ve hindistanda 17 haziranda gösterime girecek.
"Kiranın bu filmi takımda olmasından çok mutluyum. Anurah Kashyap gibi bir yapımcının işine övgü yağdırması çok iyi hisettiriyor" dedi Anand Gandhi.
Çeviri: İlknur

Related Posts

"Aamir filmi çok beğendi"Kiran Rao.
4/ 5
Oleh