15 Mayıs 2013 Çarşamba

3 Khan da yaralanmış durumda ..




Bollywood'da bırcok taze yuz olmasına ragmen fılm sanayısı hala Aamir Khan , ShahRukh ve Salman Khan 'nın omuzları üstünde.
Ancak onlara nazar değmiş olacak ki Bollywood'un Khanları Aamir ve Shahrukh bu sıralar yaralanmalarla uğraşıyor. 40lu yaşlarının sonlarında olan iki oyuncunun da çalışma şartlarından dolayı yurtdışına uçmalarını gerektirecek ciddi yaralanmaları oluyor.
Shakruk kırık bacağı ve bileğinden sonra omzundan yaralanmıs ve en cok yaralanan oyuncu olarak dikkatleri uzerıne cekmeyı basarmıs gorunuyor. Eşi Gauri ve cocukları Suhana ve Aryan ile  Londra'da gorulen aktor hem omzunun tedavısı hemde tatıl amaclı İngilterede bulunuyor..
Enteransan olan su sıralar Aamir Khan 'da bilek ve omzundan yaralanmış durumda.Aktör ABD'ye tedavi amaçlı giden Aamirin yakın zamandaki ABD seyahatleri medya tarafından yaralanmış omzunu tedavisi için gittiği söylenen spekülasyonları arttırdı. ama gerçek şu ki yaralanan omzunun tedavi ettiriyor.
Son olarak Salman Khan'da yaralanan actorler arasına gırıyor. Cıddı bır yaralanma olmasada trigeminal nevralji çene sinir bozuklugu denılen bır tur rahatsızlık gecırdgı soylenıyor. ama bu actorun calısmalarını olumsuz etkılemıs gorunmuyor. Actorda dıger Khan'lar gibi  tedavı ıcın ABD 'ye ucuyor..
Bu hastalığı hakkında duyulanlara göre Salman bıçak altına yattı ve Shahrukh onların önceki farklılıklarını bir kenara bırakarak Salman'ın bir an önce sağlığına kavuşması için dilekte bulundu.Shakruk Khan  aktör için '' iş arkadaşlarımızın yaralanması ya da incinmesi çok önemli bir durum umarım çabucak iyileşirler . .çünkü kişiden çok ailesi yaralanıyor.O'nun ( Salman )ailesi için dua ediyorum onlara en iyi dileklerimi sunuyorum onlar benim çok iyi arkadaşarım ve onlar benim ailem gibi. bu yüzden onlara hızlı bir iyileşme diliyorumve hayatlarında herşey çok iyi geçer umarım ve artık onun geri dönmesi lazım çünkü herkes onu çok özledi '' dıyerek gecmıs olsun dıleklerını sundu.
tüm iyi dileklerimizle birlikte Salman'ın da ShahRukh ve Aamir'e iyi dileklerini sunup sunmayacağını göreceğiz. 3 Khan'a da ısa sürede iyileşmeleri için tüm iy dileklerimizi gönderiyoruz.
Çeviri: Hayrunnisa Kara
Düzenleme : İlknur 

Related Posts

3 Khan da yaralanmış durumda ..
4/ 5
Oleh