20 Nisan 2013 Cumartesi

Aamir Khan, yıldız çocuklara yeni akıl hocası.


Salman khan Bollywood'da en özlü akıl hocası olarak bilinir fakat şimdi bir rakibi var. son zamanlarda yıllardır Bollywood'da bulunan Hrithik Roshan, Aamir Khan ve John Abraham genç yıldız çocukları kanatlarının altına almıştır. 

Hrithik Roshan Student of the Year filminin aktörleri Varun Dhawan ve Siddarth malhotra ve Arjun kapoor'a akıl hocalığı yaparken , Aamir ise Jackie Shroff'un oğlu Tiger'a; John ise Shakti Kapoor'un oğlu Siddhanth Kapoor'a yapıyor. bu, bu sanayi içindekiler akıl hocalığına ihtiyacı olan adayların yıldız çocuklar olmaycağını söyler. "Hrithik  gerek oyunculuğumda gerekse eğitimimde her zaman destekleyici oldu" diyor Arjun.
Varun " onun rehberliğinin ne kadar yardımcı olduğu kanıtlandı"  diye ekliyor. Aamir'in tarafında ise ; fısıltılar Khan'ın Tiger'ı yakında ortaya çıkaracağı yönde.  ama babası Jackie bun inkar ediyor ve onun rehberliğinin farklı bir konuda olduğunu söylüyor :" Aamir Tiger'a senaryonun anlaşılmasında yada filmin reklam çalışmalarında yardıma ihtiyacı olduğunda söylemesini istedi, o hep yakınımızda." 

Siddhanth  onun adına bize bir röportajda onun bir vaftizbabaya ihtiyacının olmadığını ama John'nun ona bu şansı verdiğine mutlu olduğunu söyledi. " John, bana yardım edebilmek için yolunun dışına çıktı." dedi. John, Wadala'da Shootout filminde onunla birlikte rol alacak ve aynı zamanda John'nun bütün duaları onun için. " o geleceğin süperstarı" dedi. 
bu arada en iyi akıl hocası daddy Sallu ise şimdilerde Aditya Pancholi'nin oğlu Suraj ve onun korumasının Shera'nın oğlu  ile çalışıyor. "Salman abi benim için bir akıl hocasından çok daha ötede." diyor  Salman'ın eski öğrencisi Arjun.

Aamir Time Dergisinin Kapağında

Aamir, dünya'nın 100 etkili insanı listesinde ona yer veren Time dergisinin yedi özel kapağının birinde yer aldı.  48 yaşındaki aktörün dışında Maliye Bakanı P. Chidambaram, Delhi'li avukat Vrinda Grover ve Kaliforniya'nın Hint- Amerikan genel avukatı Kamala Harris adlı Hintliler de var. diğer önemli isimlerde Pakistanlı geç aktivist Malala Yousafzai ve ABD başkanı Barrack Obama bulunuyor.

Çeviri : İlknur www.aamirkhanturkiye.com

Related Posts

Aamir Khan, yıldız çocuklara yeni akıl hocası.
4/ 5
Oleh

1 yorum:

Adsız
20 Nisan 2013 21:51 delete

bu resimde yaşını biraz belli etmiş :)

Reply
avatar