11 Nisan 2013 Perşembe

Aamir Khan - Neden Godrej Marka Elçisi Olarak Seçildi ?


Yeni Delhi : Godrej Grubu, yeni marka elçisi olarak Bollywood aktör Aamir Khan Roped, şirketin Çarşamba günü açıkladı. 

Dernek üzerine görüşlerini paylaşma, Aamir Khan Godrej her zaman kalite ve güvenilirlik en yüksek için durdu, ama bununla birlikte, bu paketi öncesinde sürekli, ayrıca en modern ve yenilikçi markalarından biri olan bir şirkettir "dedi . Böyle çok yönlü ve dinamik markası ile ilişkilendirmek için bir zevk. "

"Ayrıca, bu kampanyanın yaratıcı fikrini seviyorum. Bu zorlu ve eğlenceli ve mizah dolu", Aamir ekledi.  ŞİFRE 5 : BİR BABA

Aktör televizyon reklamları bir dizi görünür yeni bir avatar grup genelinde sekiz ürünleri bulunmaktadır. 

Yeni masterbrand kampanya Mart 25 tarihinde başlatılan ve stratejik yıl boyunca grup girişimleri ile ilişkilendirir. 

Kampanya stratejisi ve marka elçisi, Shireesh Joshi, Head-Stratejik Pazarlama gibi Aamir Khan seçimi hakkındaki yorumlarında, Godrej Grubu kalıplı mobilya kişisel bakım mülk ve mikrodalga fırın kadar her şeyi kapsar teklifleri Godrej Grubu'nun geniş portföyü göz önüne alındığında, "dedi , modern bir ev yaklaşık% 70'i Godrej ürünleri ile döşenmiş olabilir. "

O bizim marka yolculuğun yeni bölüm grubuna içsel olmuştur yenilik bu kültürün gün ışığına çıkarmak için hedefliyor "diye konuştu. Bizim grup çapındaki marka elçisi olarak ve ikonik Aamir bu yeni kampanya 'hayat parlak yapmak Fikirler' ile, biz tüketiciler, daha parlak yaşam bizim marka vaadi yerine hangi ile genişliği ve ölçek göreceksiniz eminiz. "

Bir basın açıklamasında, şirketin 50 crore Hintliler daha iyi bir yaşam tarzı değil, ulaşmak için ürünlerin Godrej bakmak ise hepsini Godrej yenilikçi ürün yelpazesi hakkında haberdar olduğunu söyledi.

Yeni kampanya farkındalık yaratmayı amaçlıyor.






Related Posts

Aamir Khan - Neden Godrej Marka Elçisi Olarak Seçildi ?
4/ 5
Oleh