29 Mart 2013 Cuma

Tom Hanks - Aamir Khan Toplum İçin Yaptığı İşe Hayran


Hollywood yıldızı Tom Hanks Hindistan halkı için Bollywood aktörü Aamir Khan çalışmalarına hayran olduğunu ve etkilendiğini söylüyor. 

Hint tiyatrolar oHindistan'ın "ilk süperstar-aktivist" olarak konumlandırılmış edildiği prestijli Time dergisi, 10 Eylül sayısında Aamir'i okumuştum 26 Ekimde yılında yayınladı.

Hanks bir açıklamada: "Ben gerçekten Aamir Khan'ın (Hindistan) yaptığı işe hayranım. Çok az ünlüler toplumu değiştirmek ve o olağanüstü bir iş çıkarmak için insiyatifini kullanıyor." dedi.

Hanks yine Aamir Khan için: Aamir onun küçük ekran başlangıcı, "Satyamev Jayate", o istatistikleri tarafından desteklenen plana kadınlar, gibi çeşitli sosyal sorunlar getirdi tv aracılığıyla bir gösteri ile çeşitli televizyon izleyicileri uyandırdı. Hanks bunu insanlara geri vererek her zaman sevginin bir parçası olduğunu hissediyor, kimi sanatçılar buna çok sevgi veriyor. dedi.

Aamir ünlü olma gücünü anlatmak gibi görüyor ve toplumda değişim için bir katalizör, kesinlikle tüm çevrelerden takdir ve destek hem hak ediyor ve bunu kullanıyor. 

*Bollywood Megastar Khan Hindistan gibi kız fetuslarda, kast ayrımcılık ve çeyiz uyuşmazlıklarda gelinler cinayetin kürtaj olarak eşitsizlikleri ışık tutarak onun karanlık yüzü yüzleşmek yapıyor.

Related Posts

Tom Hanks - Aamir Khan Toplum İçin Yaptığı İşe Hayran
4/ 5
Oleh

2 yorum

Adsız
29 Mart 2013 23:59 delete

Google Translate çıktı mertlik bozuldu

Reply
avatar