7 Aralık 2014 Pazar

Aamir Khan : PK filmi sakıncalı hiçbir şey içermiyor


Bollywood yıldızı Aamir Khan çok beklenen filminin ön gösterim gecesi için Avustralya’ya davet edildi, 49 yaşındaki aktör PK filmi hakkında ortaya birkaç bilgi verdi ve medya burada yerel film dağıtımcısı şirket aracılığıyla videolu konferans düzenledi.



‘Benim Sushant Singh Rajput ile sahnem olmadı ve bu bir aile filmi. Bu filmde Sushant ile çalışma şansım olmadı.’’ dedi. Aamir ve karakterinin Chaplanist gibi olduğunu ekledi. ‘’Bu bir aile filmi ve film sakıncalı hiçbir şey içermiyor. Annem ve çocuklarım tarafından da izlendi.

Demiryolu üzerinde bir transistör ile yaptığı çıplak posteri ise film için sadece bir defalığına olduğunu belirtti. PK filminde, Aamir’in Genç yıldız Anushka Sharma ve Sanjay Dutt ile aynı sahneyi paylaştığı görülecek. ‘’Anushka ile çalışmak harika bir işti. Onunla gerçekten çok eğlendim.

Genç aktörlerle çalıştığım için üzerimde herhangi bir baskı hissetmedim.’’ Diye söyledi Aamir. Film hakkında şöyle bir yorum yaptı; ‘’PK aslında bir drama filmi. Politik ya da siyasi içerikli bir film değil ama biz insanlar filmin ne hakkında olduğunu merak ederiz, esasen bir drama işte.’’



Haber Çeviri : Beste Ünal

Related Posts

Aamir Khan : PK filmi sakıncalı hiçbir şey içermiyor
4/ 5
Oleh