16 Ekim 2014 Perşembe

Aamir Khan ve Shahrukh ego mücadelesindeler mi ?

Bollywood süperstarları Shahrukh Khan ve Aamir Khan anlaşılan bir kez daha ego mücadelesine karışmışlar. Görünüyor ki, Aamir Khan Shahrukh Khanı atlatarak PK treylerinin Happy New Year filmine bağlanmış olarak gösterilmesi için direkt olarak tiyatro sahipleri ile konuşmuş.

Aamire treylerin Shahid Kapoorun Haider filmiyle gösterilmesi teklif edilse de, o daha büyük filmle treylerin çıkmasını istemiş ve görünüyor ki, o Shahrukh Khanın Happy New Year filmini seçmiş. Kaynaklara göre “Aamir Taare Zameen Par, Ghajini ve 3 Idiots filmleri gibi PK-nin de treylerinin Diwalide bırakılmasına çok istekli idi. Ama sonra o Shahrukhu bu istek için aramadı.

Bunun yerine, o sinemacılarla konuştu.” Kaynaklar söylüyor ki, Shahrukhla aralarında soğukluk olan Ajay Devgan bile Action Jackson filminin treylerinin HNY-le gösterilmesi için Shahrukhu aramış ve o da razı olmuş. Aamir Khan böyle bir stratejini SRK-ın ‘Rab Ne Bana Di Jodi’ filmi gösterimde olan zaman da uygulamış.



Ghajini filminin tanıtımları sırasında Aamir tiyatro kapıcılarının saçlarını Ghajinideki görünüşü gibi traş etmiş. Böylece, ‘Rab Ne Bana Di Jodi’ filmini izlemeye gelenler aynı tiyatroda Ghajini tanıtımlarına da rastlamış oluyordu.

 Bakalım, Shahrukh Khanın ‘Happy New Year’ filmine bağlı olarak hangi treyler Aamir Khanın ‘PK’ yoksa Ajay Devganın ‘Action Jackson’ filminin treyleri gösterilecek.

Haber Çeviri : Əfsanə Quliyeva

Related Posts

Aamir Khan ve Shahrukh ego mücadelesindeler mi ?
4/ 5
Oleh