17 Ocak 2014 Cuma

Aamir Khan'in Peekay filmi ertelendi mi ?

Başrollerini Ranbir Kapoor ve Anushka Sharma’nın paylaştığı Bombay Velvet’in yapımcıları Ekim ayında tamamlanacak filmin 2014 yılı noelinde gösterime girmesini istiyor. Fakat alınan yeni duyumlara göre Aamir Khan’ın Pekkay filmi de hemen hemen o tarihlerde yayınlanacak. Bu ertelemenin bir sürpriz olmadığı da yapılan yorumlar arasında.

Çünkü Dhoom 3, 3 Idiots, Ghajini ve Taare Zameen Par yılın son günlerinde vizyona girmiş ve izlenme rekorları kırmıştı. Bunun Aamir Khan için şanslı bir çıkış tarihi olduğu düşünülüyor. Filmin vizyon tarihi birçok yerde 6 Haziran olarak geçmesine rağmen Pekaay yapımcıların tarihi erteleme nedeni Hint Basınında da merak konusu.

Bu girişimin bir pazarlama stratejisi ya da bir batıl inanç olduğu yapılan tahminler arasında. pekaay film yetkilisinin açıklamasına göre ise, bu erteleme sadece Aamir Khan’ın isteği ile gerçekleşmedi.



Dhoom 3’ün noelde yaptığı büyük çıkıştan sonra dağıtıcı şirketler de filmin yılsonu yayınlanması taraftarı. Yinede bu konuda resmi bir açıklama gelmedi.Haber sitelerine göre bu iki film aynı zamanda gösterime girerse büyük gişe savaşlarından biri olacak.

Gişe savaşları ile ilgili bir gazetecinin yorumu ise şöyle; “ Gişede rekabet olması iyi bir durum. Fakat işin içinde Aamir khan varsa sorun olabilir.

 Sonuçta o pekte hedefini kaçırmayan bir oyuncu. Ranbir Kapoor’un filmi iyi olsa bile Aamir Khan’ın Pekkay film onun hâsılatının yarısını yiyecektir.

Related Posts

Aamir Khan'in Peekay filmi ertelendi mi ?
4/ 5
Oleh