9 Aralık 2013 Pazartesi

SHAHRUKH KHAN: AAMİR YENİ YOLLAR AÇTI VE HER ZAMAN İLHAM KAYNAĞI OLDU

Shahrukh Khan Aamir'in yeni yollar açtığını ve her zaman bir ilham kaynağı olduğunu ifade etti.Shahrukh Khan Aamir'in iyi bir oyuncu olduğunu ve Dhoom 3'teki rolüyle ilham verdiğini hissediyor..

''O ülkenin sahip olduğu iyi bir oyuncu.Dhoom 3 için bu tür vücut gerekli.O filmde jimnastik malzemeleriyle (trapeze) çalışıyor..Onun bu şekilde çalışması çok fantastik ve ilham verici..''

''Aamir yeni yolar açtı  ve her zaman ilham kaynağı oldu, sadece fiziksel veya zihinsel olarak değil çalışma tarzı ve çalışmalarıyla da ilham kaynağı oldu.Gerçekten takdir ediyorum..' dedi.

Dhoom 3'te Aamir kötü adamı oynuyor.Shahrukh Khan da tekrar ekanlarda kötü adamı oynamaya hazırlanıyor.O daha önce ''Darr'', ''Baazigar'', ve ''Anjaam'' gibi filmlerde negatif rollerde oynamıştı.

''Uzun zamandır böyle bir rol canlandırmadım.Ama yapacağım..Aanti-kahraman rolü ticari olarak uygun olmayabilir ama ben bunu yine de yapacağım..100 crore yada 200 crore almayabilir ,,yaptığım 'Don'' serisi gibi..O da negatif roldü.'' diye ekledi Shahrukh Khan.

Related Posts

SHAHRUKH KHAN: AAMİR YENİ YOLLAR AÇTI VE HER ZAMAN İLHAM KAYNAĞI OLDU
4/ 5
Oleh