18 Aralık 2013 Çarşamba

Aamir Khan,Salman Khan'in rekorunu kiriyor.


Aamir Khan'in filmi Dhoom 3 filmi tum Hindistan'da ve 4000 Ekranda gosterime girecek.Filmin Hindistanda yuksek basari elde edecegi kesin.Filmin biletlerinin satisinin yuksek olmasi bekleniyor.2012 Yilinda Ek Tha Tiger yuksek basari elde etmeyi basaran Salman Khanin rekorunu Aamir Khan Bu Yil Dhoom 3-Le Yapacak.Dhoom 3 Filminin satis rekorlarinin Ek Tha Tiger filminden cok olmasi bekleniyor.

Dhoom 3 Filmi Mumbai,Pune NCR,Banglaore,Ahmedabad ve Kalkutada Destansi bir gise rekoriyla girmesi planlaniyor.Ureticiler gise kozlari olarak bu filimde beklediklerini soylediler.

Ticaret uzamanlarina gore bu film diger gise rekoru kirmis filimler icine yeni bir donus noktasi koyarak yeni rekor kiracak.Film ayrica Abhishek Bachchan icin cok onemli film olacak.

NRI Izleyicileri de filmi merakla bekliyor.Uluslararasi pazarlamada Dhoom 3 cok parlak ve umutverici.Dhoom 3 Hindistan disinda 700-den fazla ekranda gosterime girecek.
Film Hollywooddada bir etki yapacak.Filimde Aamir Khan kotu rol oynarken ona Katrina Kaif Eslik Ediyor.Film 2 Gun Sonra 20 aralik gosterime girecek.

Related Posts

Aamir Khan,Salman Khan'in rekorunu kiriyor.
4/ 5
Oleh