2 Aralık 2013 Pazartesi

Aamir Khan arkadaşlarını ve ailesini dinleyecek mi?

Dhoom 3’ün yayınlanan ‘Malang’ başlıklı şarkısı izleyiciler arasında heyecan yarattı.

Şarkı sadece 30 saniyelik bir tanıtım şeklinde yayınlansa bile izleyicilerin zihninde yer etmeyi başardı. Aamir’in yakın arkadaş çevresinden ve ailesinden ise şarkının tamamını yayınlaması için birçok talep geliyor.


Onlar şarkının sadece 30 saniyelik kısmının yeterli olmadığını ve klibin tamamını izlemek konusunda çok istekli olduklarını belirtti. Aamir’in bu yeni jimnastikçi görünüşünü seven yakın çevresi klibin tamamını görmek istiyor ve şarkıdan bu şekilde zevk alamadıklarını ifade ediyor.

Bollywood’da daha önce 30 saniyelik bir tanıtımın pazarlama stratejisi olarak tuttuğu görülmemişti. Aamir ve Aditya Chopra endüstrisinin pazarlama dâhileri. Onlar daha az bilginin seyircide daha çok saygı uyandırdığına inanıyorlar ve aşırı pazarlamadan bu sebeple kaçınıyorlar. Dhoom 3’ün yapımcıları tüm şarkıların ancak 30 saniyelik tanıtımlarını yayınlayacak. Seyircilerin sinemaya geldiğinde dev ekranda klibin tadını çıkarmasını istiyorlar.

Ayrıca filmin sözcüsü “Şarkı seyirciler arasında bir heyecan yarattı. Aslında Aamir Khan’ın yakın çevresinin klibin tümünü görmek gibi özel bir isteği oldu. 20 Aralık’ta sinema salonlarında filmi görmek için sabırsızlanıyorlar.” Dedi.

Çeviri : Aamir Khan Fan Türkiye sayfası *Seda

Related Posts

Aamir Khan arkadaşlarını ve ailesini dinleyecek mi?
4/ 5
Oleh