10 Kasım 2013 Pazar

Aamir Khan Dhoom 3'ün cikacak sarkisini Sachin Tendulkar'a armagan ediyor.

Tendulkar'in emekliligi Aamir Khan'in "tendulkarin basarilari" ni kutlamayi istemesine neden oldu.Superstar bu başlığı gelecek olan “dhoom 3” filmine ithaf etmeye karar verdi.

Tüm kariyeri boyunca o her aşamada, her perdede, her kriket ülkesinde, her oyuncunun kabusunda, kalplerimizde, dünya genelinde her kriket alanında ve her kriket taraftarının kalplerinde “dhoom” u yarattı.

Böylece, Aamir cumartesi günü yaptığı açıklamada uygun olarak, biz şarkımız olan “Dhoom Machale” yi dehaya alçakgönüllülükle ithaf ederiz dedi.

Tendulkar onun Batı Hindistana karşı olan 200. Test maçını yaşadığı şehir olan Mumbai's Wankhede stadyumunda gelecek hafta(14-18 kasım ), muhteşem bir kriket kariyeri üzerinde yirmi yılını kapsayan perdeler çizen oyunu planlıyor.

Şarkı o Mumbai’de oynuna başlamadan önce okunacaktır.

Aditya Chopra tarafından üretilen “Dhoom 3”, 20 Aralıkta seyircileriyle buluşacak ve Abhishek Bachchan, Uday Chopra ve Katrina Kaif gibi yıldızlar da yer alacaktır.

Bu haberin Tüm Paylaşım Hakkı www.aamirkhanturkiye.com'a Aittir. Kaynak Göstermeden Kopyalama ve Alıntı Yapmak Suç Kapsamına Girer.

Related Posts

Aamir Khan Dhoom 3'ün cikacak sarkisini Sachin Tendulkar'a armagan ediyor.
4/ 5
Oleh