3 Temmuz 2013 Çarşamba

Aamir Khan Yeh Jawaani Hai Deewani sonuçlarını tahmin mi etti?

Ranbir Kapoor'un Yeh Jawaani Hai Deewani filmi rekorlar kitabındaki yerine rahatça oturmuşken yapımcı Karan Johar aslında bu kadar büyük bir tepki beklemediğini itiraf etti.
Johar aslında bu aşk hikayesinin ve romantizmin havasından emin olduğunu ama bunların hepsinin aslında doğru zamanlamadan kaynaklandığını belirtti.
İşin garibi Johar kendisine birinin bu filmin bu denli başarı sağlayacağını söylediğini belirtti.
Livemint sitesi ile yaptığı röportajda Kjo Aamir Khan'ın filmi izledikten sonra kendisine mesaj attığını ve filmin kazanacağı miktar ile ilgili de bir fügr gönderdiğini söyledi. Kjo ve Ayan her ne kadar Khan'a inançları olsa da onun kibarlık yaptığını düşündüler. ama şimdi görünüyor ki Aamir'in haklı olduğu kanıtlandı. Film Karan ve Ayan'ın da beklentilerinden yüksek oldu. Aamir Khan'ın Ghajini'si Bollywood'un büyük gişe sonuçları arasında hala var  ki onun 3 idiots filmi de tüm büyük yapımları geride bırakarak birincilikte yerini koruyor.
Yapımcı olarak Karan gösterim sayısının arttığını, reklam çalışmalarının yüksek bir seviyeye çıktığını ve böylece filmin 100 bin crore'a ulaşabileceğini söyledi. Tüm bu planların dışında tabiki film üzerine plan yapamazsın. Karan da bu oylama konusunda çok takıntılı olduğunu ve her gün her filmin  eleştiri yazılarını iPad'inde bulundurduğunu itiraf etti.
You can find the link here.

Çeviri: ilknur

Related Posts

Aamir Khan Yeh Jawaani Hai Deewani sonuçlarını tahmin mi etti?
4/ 5
Oleh