7 Temmuz 2013 Pazar

Aamir KHAN Gizlice Fizyoterapi'ye Gitti

       Dün, Aamir KHAN gizlice Juhu'daki bir fizyoterapisti ziyaret etti, fakat bu ziyareti gizli tutmakta başarısız oldu. Arabasından dışarıya adım attığı anda fanları tarafından etrafı sarıldı, ek olarak fotoğraf meraklıları tarafından anında resimleri çekilmeye başlandı. Neden  Aamir fizyoterapisti ziyaret etme ihtiyacı duydu? Bizde Dhoom-3'ün çekimleri sırasında neden fizyoterapi seansına gittiğini öğreniyoruz. Yoksa yaralandı mı? 
        
        Söylendiğine göre Aamir bu olayı bir süredir önemsizmiş gibi saklıyordu. Eşi Kiran Rao'nun filmi Ship of Theseus'da basın mensuplarından kaçmıştı. Ayrıca, Aamir, medyanın gözlerinden kısa süredir saklanıyordu. Bildirimlere göre Dhoom-3'ün çekimleriyle çok meşgul . Filmin çekimleri devam ettiği sırada, fizyoterapiste görünmek için ayrıldı. Film için birbiri ardını izleyen aksiyon sahnelerini çekerken mi yaralandı? 

         Aamir'in Dhoom-3 için katı bir diyet uyguladığı söylenmişti. Filmde çekici bir vücudun şovunu yapmak için dine uygun özel bir diyet uguluyor. Yash Raj'ın alışılmış sitili : duyulara hitap eden hoş bir vücut görünüşü Dhoom serisi için de geçerli. Peki bunlar aşırı yorgunluk ve sınırlanmış yüksek protein, düşük karbondioksit diyetinin yan etkileri mi? 
                                                                                                 
Çeviren: Yeşim BEYHAN                                       

Related Posts

Aamir KHAN Gizlice Fizyoterapi'ye Gitti
4/ 5
Oleh

1 yorum: