15 Haziran 2013 Cumartesi

Aamir Khan'ın oynayacağı Peekay filmi hazırlıkları sürüyor

Baş rollerini Aamir Khan ve güzel yıldız Anushka Sharma'nın oynayacağı film Peekay'ın hazırlıkları sürüyor. Şu sıralar Dhoom 3 çekimlerini bitirmeye çalışan Aamir Khan o çekimleri bitirir bitirmez Peekay filmine başlayacak. Ünlü aktör belki de hayatında ilk defa bir senede bu kadar sıkışık şekilde çalışmayı göze aldı ve iki filmde birden yer almayı kabul etti. Mükemmeliyetçi kişiliği ile bilinen Aamir Khan aslında bir senede bir film çekme alışkanlığı ile bilinirdi. Ancak öyle görünüyor ki bu sene baya sıkı çalışacak.



Bu sırada yönetmenliğini Rajkumar Hirani'nin yapacağı Peekay filminin hazırlıkları hız kesmeden sürüyor. Senaryosu Aamir Khan ve Rajkumar Hirani tarafından yazılan filmin özel bir yapım olacağı tahmin ediliyor. Bir kısmı Avrupa'da çekilmesi planlanan film için ülke belirleme aşaması atlatılmaya çalışılıyor.

Hint filmlerinin sıkça uğrak mekanı olan İsviçre yerine bu sefer Macaristan tercih edilmişti. Ancak son anda bu seçimden vazgeçilerek Belçika'da çekilmesi kararlaştırıldı. Daha önce İsviçre ve İngiltere gibi ülkelerde sıkça Hint filmleri çekilmesine karşın Belçika bir ilk olacak gibi görünüyor.

Kaynak : http://www.bollywoodtr.com/aamir-khanin-oynayacagi-peekay-filmi-hazirliklari-suruyor.html

Related Posts

Aamir Khan'ın oynayacağı Peekay filmi hazırlıkları sürüyor
4/ 5
Oleh