22 Nisan 2013 Pazartesi

Vidya Aamir Khan'ın bayan versiyonu: Anurag Kashyap



Vidya Balan B'Town ( Bollywood) içinde yalnızca kendi için bir iş alanı yaratmakla kalmamış aynı zamanda birçok bayan aktör için de bayan odaklı filmlerde rol almak için yeni yollar ortaya çıkarmıştır.Yoğun ve eğlenceli filmleri ile tanınan yönetmen Anurag Kashyap , Vidya Balan'ın Bollywood'un Aamir Khan ve Bachchan'ın kadın versiyonu olduğunu söylüyor.


TOI(timesofindia) ile yapılan özel görüşmede; Anurag, Bollywood'da Vidya gibi aktrislerden daha çok görmek istediğini söyledi. "Bayan yıldız erkek  aktörlerin aldığı miktarı almıyor. Erkek aktörler tiyatrolara kadınlarla kıyaslandığında daha çok izleyici getiriyor düşüncesi değişmeli. Vidya Balan bu değişikliği meydana getirdi ve Bollywood'un bayan Aamir Khan ve Bachchan'ı oldu. bu çok iyi birşey ve umarım Vidya Balan gibi aktrislerimizin sayısı artar." diye ekledi Anurag.
Erkek egemenliğindeki Bollywood sorulunca Anurag:" biz sadece bu endüstri değil ülke olarak ataerkil bir toplumuz. ülkenin yavaş yavaş topluma karşı tavrını değiştirmesi gerekiyor. Ataerkil olan sinemada değişimi ve insanların bakışaçılarını değiştirmelerini zorlayamazsınız." diye ekledi.

Related Posts

Vidya Aamir Khan'ın bayan versiyonu: Anurag Kashyap
4/ 5
Oleh