21 Nisan 2013 Pazar

Shahrukh Khan ve Aamir Khan Bombay Talkies başrolünü kabul ederken Salman Khan reddediyor.



Shahrukh Khan ve Aamir Khan Bombay Talkies için özel bir şarkıda rol almayı kabul etti, Salman Khan ise kendisinin aşırı yoğun programında tarih atamada yaşadığı sorunlar yüzünden reddetti.


Ayrıca kaynaklar ; Shahrukh'un hali hazırda projeye dahil olduğunu duyduktan sonra Salman'ın projeyle daha  az ilgilendiğini ekledi.
Bombay Talkies 100 yılı doldurmuş olan Hint sinemasına övgü niteliğinde ve Bollywood'un tüm büyük yıldızlarına sahip olmaya çalışıyor. Salman Khan, Shahrukh Khan ve Aamir Khan bazı büyük aktör ve aktrislerin rol alacağı şarkının bir kısmında olmasına çalışılıyor.
Başlangıçta Salman Khan şarkıyı yapmayı kabul etti fakat sonrasında teklifi reddetti. Fısıltılar Shahrukh Khan'ın da projeye girdiğinden Salmanın onunla birlikte çalışmak istemediği yönündeydi. Aslında, Shahrukh Khan ve Aamir Khan ilk kez aynı şarkıda ekranda biraraya geliyor.

Aynı zamanda şarkıda Amitabh Bachchan , Deepika Padukone, Kareena Kapoor, Katrina Kaif, Priyanka Chopra ve çeşitli aktörler yer alacak.
Raporlar, Aamir Khan'ın şarkıdaki çekimlerinin birazının tamamlandığını, Shahrukh Khanın ise Deepika Padukone ile yer aldığı gelecek "Chennai Express" filminin çekimlerinden sonra başlayacak olduğunu söylüyor.

Bollywood'un ünlü baş aktrisleri Kareena Kapoor ve Deepika Padukone'un Shahrukh ve AAmir'in olduğu şarkıda onlara eşlik edecekler. Şarkının koreografisini  Vaibhavi Merchant yapacak.
Filmin 4 farklı bölümü 4 farklı yönetmen tarafından yönetilecek : Dibakar Banerjee, Zoya Akhtar, Anurag Kashyap ve Karan johar.

Bombay Talkies, Amitabh Bachchan, Randeep Hooda, Nawazuddin Siddiqui Rani Mukherjee, Saqib Saleem Sadashiv Amrapurkar, Aamir Khan Ranbir Kapoor Katrina Kaif gibi yıldızların bulunduğu hint sinemasının yüzüncü yılını kutlamak için tasarlandı ve filmin müziği Amit Trivedi tarafından olşturuldu.
Bombay Talkies Mayıs ayının 3üncü günü yayınlanması bekleniyor.

Çeviri : www.aamirkhanturkiye.com

Related Posts

Shahrukh Khan ve Aamir Khan Bombay Talkies başrolünü kabul ederken Salman Khan reddediyor.
4/ 5
Oleh