29 Nisan 2013 Pazartesi

Juhi Chawla'dan qayamat se qayamat tak


Aamir Khan  ve Juhi Chawla'nın başrollerini paylaştığı Qayamat Se Qayamat Tak 25.'nci yılını kutladı
. Romantik Dram olan film az da olsa Shakespeare'nin Romeo ve Juliet'i baz alınarak Nasir Hussain tarafından yazılıp oğlu Mansoor Khan tarafından yönetilmiştir.  Mansoor Khan tüm ekip ve çalışanların katılacağı filmin özel bir gösteriminin olduğu bir etkinlik düzenledi.
Filmin 25.'ci yıldönümünde Qayamat Se Qayamat Tak'ın yapım zamanlarını hatırlayan Juhi Chawla :" Aamirle ben kolej çocuklarının okulda bir tiyatro oyunu oynamaları gibiydik."
Nasir Hussain yeğeni Aamir Khan'ı Qayamat Se Qayamat Tak ile ortaya çıkardı ve Aamir'i bir gençlik idolü haline getirdi. " sektörde 25.ci yılımı kutladığım içim mutlu ve şaşknım yeni olduğum zamanlarda hariyerimin nereye ve nasıl gideceğini bilmiyordum . bana aktörün 5 yılının halk içinde güzel geçtiğini sonrasında ise bundan sıkılacağı söylenmişti." dedi.
Juhi " Mansoor bizim eğlence aktivitelerimize kaş kaldırıyordu. O bizim ciddi adamımızdı biz çekim yaparkenki eğlencelerimizde.  Mansoor çekim boyunca hiç rahatlayamadı. çok kısa sürede sürekli bir olay vardı ve o diken üstündeydi.
(Koreograf Suresh Bhatt ve yönetmen Mansoor Khan çekim sırasında)

Film ayrıca Müzik direktörü Anand-Milind ve şarkıcı Udit Narayan'ın ilk büyük hit filmleriydi. bu ayrıca Alka Yagnik'in ilk tamamlanmış albümüdür.
Film ayrıca 80'lerin trendi olan disko ve breakdance tınıları ile bu melodideki şarkıları tekrar favori haline getirdi.
Juhi Qayamat se Qayamat Tak için iki farklı çekim olduğunu açıkladı. " biz iki farklı son hazırladık biri trajik diğeri ise mutlu son. Hepimiz bu aşıkların trajik sonunu istedik mi? kimse bize sormadı. biz sadece bize söyleneni yaptık ama sanırım son hakkında aamire danışıldı. 
Juhi ayrıca "Aamir'le ben sıkı arkadaşlardık. Ben Kannada ve Tamil filmlerinde çalıştığımdan ondan daha tecrübeli olduğum için sanırım ondan daha iyi aktördüm." diye ekledi.


Çeviri: İlknur



Related Posts

Juhi Chawla'dan qayamat se qayamat tak
4/ 5
Oleh