6 Nisan 2013 Cumartesi

Aamir khan sigarayı nasıl bıraktı ? (Röportaj)



Shahrukh khan hala sigarayı bırakmayla mücadele ediyor. Ve nikotin bağımlılığını engelleyemediği için bu durum çocukları tarafından sürekli düzeltilmeye çalışılıyor.
Ama Aamir Khan sigarayı bırakalı bir yıldan fazla oldu ve bu sefer iyiliği için olduğunu söyledi. Ve SRK ile ortak bir noktaları varsa, onun da çocuklarının kendilerini doğru yola sevk etmeleri olduğunu belirtiyor.Aamir’in günde 40 sigara içtiği günler vardı.
Birkaç başarısız girişimi hakkında konuşan aktör bu sefer pes etmeyeceğini vurguladı. "Asla," diye ısrar etti.
Şu sıralar tv şovu yolda olan Aamir’le,genellikle sigarayı bırakmak için olan kararlılığını bozduğuyla ilgili konuştuğumuzda,”ne zaman bir filmim vizyona girmek üzere olsa gergin oluyorum ve sigaranın bu gerginliği aldığını düşünüyordum.”dedi.Peki sigarayı bırakmayla ilgili bu sözünü yenileten şey neydi? Aamir açıklıyor, "Dürüst olmak gerekirse, oğlum Junaid ve kızım bu durumdan çok rahatsız oluyordu. Kiran ve annem de sürekli sigara ve çakmağı atmam gerektiğini söylüyordu. Kesin konuşmak gerekirse ,1 Ocak 2011 'Artık Yeter' dediğim gündü.Bu konuda bu dört kişinin etkili olduğunu söyleyebilirim.Aktör, bu zararlı alışkanlıktan kurtulmadaki kararlılığının sadece kendi değil aynı zamanda ailesinin de yararına olduğunu söylüyor. "Sizi en çok aileniz sever öyle değil mi?"diye ekliyor. Sonraki filmi ve Dhoom 3 çekimlerinin başlaması arasında sadece bir hafta boşluğu olması bu duruma yardımcı olacaktır. Aamir’in film için sıkı bir rejime girmesi bekleniyor ve sigaraya kesin bir hayır demesi gerekiyor.
Peki,sigara isteğini kontrol etmek için nikotin bantları mı kullanıyor? ”Herhangi bir istek yok. Güven bana,bu sefer yanımda sigara içen birini görsem de,hiçbir şekilde sigara içme isteği hissetmiyorum.”diyor ve ekliyor.”Sizin için alışkanlık olmuş bir şeye hayır demeyi öğrenmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ama bu kez iradem son derece güçlü ve tekrar sigara içmemeliyim.”

Çeviri:Nihan Dağ

Related Posts

Aamir khan sigarayı nasıl bıraktı ? (Röportaj)
4/ 5
Oleh

3 yorum

Adsız
18 Nisan 2013 21:09 delete

aamir 48 yaşında olmasına rağmen 25 yaşında gösteriyor. gençliğinin sırrı nedir çok merak ediyorum. bununla ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim.

Reply
avatar
Adsız
25 Temmuz 2013 10:46 delete

Allah vergisi :)

Reply
avatar
13 Haziran 2016 00:08 delete

Allahim esirgesin. Aman Aamir, sakin oyle kotu aliskanliklarin olmasin. Biz babalarimiza biraktirmaya calisiyoruz ama dinlemiyorlar. Sen iyi dayaniyorsun. Helal olsun. :)

Reply
avatar