30 Nisan 2013 Salı

Aamir Khan: " insanları eğlendirdiğime mutluyum."


Aamir Khan Bollywood'daki çeyrek yılı boyunca insanları eğlendirebildiğine çok memnun olduğunu söyledi.
25 yıl önce yapılan Qayamat Se Qayamat Tak filmiyle birdenbire süperstar haline geldi. gişe tarihini yaratan Romeo - juliet'in masalının modern versiyonu olan filmde Khan ve Juhi Chawla başrolleri paylaştı. ŞİFRE 2 : OLMASININ

" Buraya nasıl geldiğime hala inanamıyorum, ve en içten halimle söylüyorum ki insanları eğlendirebildiğim bu durumumdan çok memnunum. " dedi. " Her hintlinin kalbinde yer almak için çok çalıştım ve bundan dolayı çok mutluyum.


Geçen yıllarda Aamir Khan Bollywood'un en büyük yıldızlarından biri haline geldi ve seçtiği her projeyi yapmak için kendi yolunu çizdi.
Aamir Khan , disleksi ve yanlış anlaşılan bir çocuğun macerasını anlattığı "Taare Zameen Par" filminin hem yapımcısı hem yönetmeni hem de başrol oyuncularındandır. "3 Idiots" filmi ile de Hindistan'ın eğitim sistemindeki hataları ortaya çıkardı.
O ayrıca sosyal sebeplere ağırlık verdi , baraj karşıtı protestocularına katılarak yolsuzluğa karşı çıkan bir aktivist oldu.
Khan başarılarının başarısızlıkları kadar önemli olduğunu söylüyor.
" yanlış adımlarıma da çok önem veririm çünkü onlardan birşey öğrenme şansım vardır ve kendimiş böylece geliştirebilirim."
düşünceli ünlü yıldız olarak bilinen Khan'ın son filmi "Talaash".

Çeviri: İlknur

Related Posts

Aamir Khan: " insanları eğlendirdiğime mutluyum."
4/ 5
Oleh