4 Ekim 2013 Cuma

Aamir Khan ve Salman Khan ile irtibatta: Rajkumar Santoshi

Yönetmen Rajkumar Santoshi, Adnaz Apna Apna komedi filminin devam filmi üzerinde çalıştıklarını fakat senaryodan tam olarak memnun olmadan çekimlere başlamayacağını söyledi.
"Devam filmi buna değer olmalı. Sadece yapmış olmak için film yapmam." Santoshi "Senaryo üzerinde hala çalışıyorum. Senaryodan memnun olduğum zaman, çekimlere başlayacağım şuan bir şey yok." şeklinde konuştu.

1994 yapımı orjinal filmde aktör Aamir Khan ve Salman Khan başrollerde rol alıyordu ve devam filminde Ranbir Kapoor ve Shahid Kapoor'un başrol olacağı hakkında dedikodular var.

Santoshi'ye Aamir-Salman ikilisini mi yoksa genç aktörleri mi başrol olarak oynatacağı sorulduğunda, "Senaryo karar verecek. Aamir ve Salman'la irtibattayım. İkisi de büyük yıldızlar, haliyle dönüşleri de büyük olacaktır.

Fakat yapım masrafı da artış gösterecek... yani herşey ayarlanırsa, ne olacağını göreceğiz." Adnaz Apna Apna filminin oyuncuları arasında ayrıca; Raveena Tandon, Karishma Kapoor, Paresh Rawai ve Shakti Kapoor yer alıyor.

Adnaz Apna Apna (1994) Diyalogları ve sahneleri ile bu zamana kadar konuşulmuş bu komedi filmini kim unutabilir ki!

Aamir Khan ve Salman Khan'a birde, Paresh Rawai ve Viju Khote'nin insanı gülmekten öldüren performansları eklenince, bir tek yayınlandığı tarihde değil hala sevenleri tarafından canlı tutuluyor.

Related Posts

Aamir Khan ve Salman Khan ile irtibatta: Rajkumar Santoshi
4/ 5
Oleh