26 Ağustos 2013 Pazartesi

Aamir Khan'ın Mukherjee'ye telefonu

     Kamduni öğretmen Pradip Mukherjee gelen telefonları açtığında hakaret ya da tehdit duymaya alışmıştı
..Pazar günü 7:30 civarlarında aranmak ise onun için hiç süpriz değildi. Cinayet-taciz davalarında hak savunuculuğu yaptığından beri tehditler hayatının bir parçası olmuştu. Ama bu seferki çok farklıydı. "Ben Aamir Khan.."
     Bir an Mukherjee bunun eşek şakası olduğunu düşündü.Mukherjee TOI(Times Of India) 'ya pazartesi verdiği röportajda " Telefonun öbür ucunda biri Aamir Khan olduğunu söylüyordu. Önce kibar ve sevimli bir ses tonuyla "Pardon ama tanıyamadm" dedim. Güldü ve "Ben Mumbai'den Aamir Khan" dedi. Şaşkınlıktan dilim tutulmuştu.
   "Onunla konuşurken heyecandan ölüyordum."
Mukherjee'nin öğrencisi tecavüz-cinayet kurbanıydı ve katillerinin cezalandırılması için büyük mücadele gösterdi.15 Haziran'da başkanla görüşen toplulukta o da vardı.
  Aamir Khan yeni bölümlerini çekecek olduğu Satyamev Jayate programı için Mukherjee ile görüştü ve ekibinden birkaç kişi ile 30 haziranda köyü ziyaret etti.
Aktör Mukherjee ve 4 kişiyi davet etti . Bu kişilerden biri kurbanın kardeşi ve 2 arkadaşı. Mumbai stüdyolarında gerçekleşecek olan bölüm için Mumbai'ye gittiler ve görüşme gerçekleşti. Ilerleyen zamanlarda SJ programında izleyebileceğiz..
Çeviri ve haber: ilknur


if you want to read this article English, you can click here.

Related Posts

Aamir Khan'ın Mukherjee'ye telefonu
4/ 5
Oleh